Sprawdź jak przyrządzić białą kiełbasę z grilla i poznaj ogniste oblicze nudnawego kalafiora. Prowadząca sięga po rzadziej używane produkty, aby pokazać nowy sposób ich podania. Grillowanie dla mięsożerców i dla wegetarian. A do tego wyjątkowe świeżo zrobione dodatki: chleb na zakwasie i musztarda. „Ewa gotuje” w sobotę o godz. 10:05 w Polsacie.
News
Przed majówką warto poznać nowe przepisy na mięsa z rusztu i słodkości. Tym razem w gotowaniu Ewę Wachowicz wspiera Mateusz Gessler, dzieląc się nie jednym, ale aż trzema przepisami na aromatyczny schab. A sama prowadząca robi sernik, z własnoręcznie zrobioną pastą z pistacji. „Ewa gotuje” w sobotę o godz. 10:10 w Polsacie.
W tym odcinku przepis na zupę zalecaną chorym, ryba na parze i delikatny biszkopt. Im bliżej lata, tym mniejszy mamy apetyt na ciężkie dania. Dlatego Ewa Wachowicz sięga po sezonowe produkty, w tym szparagi, i przyrządza je właśnie tak, aby zaspokoić apetyt na lekkie potrawy. Idealne na wiosenny stół. Oglądaj „Ewa gotuje” w sobotę o godz. 10:10 w Polsacie.
Prowadząca program „Ewa gotuje” dzieli się z fanami zdjęciami z jego realizacji. Nagrania kolejnych odcinków kulinarnego show w toku, czego dowodem są fotki, które prowadząca zamieściła na Instagramie. To rzadka okazja zobaczyć to, czego nie pokazują kamery: sprzęt, ekipę i unikatowe „prywatne” ujęcia Ewy Wachowicz. Nowe pyszne przepisy w sobotę o godz. 10:10 w Polsacie.
Wideo
więcej >