Szef kuchni ujawnia POLSAT.PL przekazywane z pokolenia na pokolenie dania jego bliskich i to, czego sam nauczył gotować swojego syna. Zdradza też jakie nowe smaki ostatnio go zaskoczyły i zainspirowały w czasie podróży. Obrazowo wyjaśnia też różnicę między gotowaniem w domu i w profesjonalnej restauracji. Poznaj warsztat prowadzącego „Hell’s Kitchen” i „Para do gara” od kuchni.
News
Debiutujący w roli sous chefa Argentyńczyk o ósmej edycji programu „Hell's Kitchen”. Martin Gimenez Castro dołączył do Mateusza Gesslera i Roberta Kondzieli, aby pomóc w wyłonieniu najlepszego uczestnika. W jaki sposób uznany szef kuchni podsumowuje przebieg wiosennej serii? Jakie ma przemyślenia związane ze swoim udziałem w kulinarnym reality show? Zobacz wideo!
Martyna Cieplak i Dominika Blaszkiewicz podsumowują swoją przygodę w programie. Uczestniczki w rozmowie z POLSAT.PL i Polsat Go oceniają, czego nauczyły się podczas rywalizacji o nagrodę główną w „Hell's Kitchen”. Jak zapamiętają Mateusza Gesslera? Jakie mają plany zawodowe i w którą stronę zamierzają rozwijać swoje talenty kulinarne? Zobacz wideo!
Szef kuchni specjalnie dla POLSAT.PL i Polsat Go po zakończeniu 8. edycji show. Mateusz Gessler wyjaśnia, dlaczego to Witek Mondry został wybrany najlepszym uczestnikiem kulinarnego programu. Co jeszcze mówi o tej serii „Hell's Kitchen” i kucharzach, którzy brali udział w rywalizacji? Jak na planie odnalazł nowy sous chef Martin Gimenez Castro? Zobacz wideo!
Wideo